Welcome, Guest
Username Password: Remember me
Joomla!Day USA West | October 1-3, 2010

Trazi potvrdu administratora pri postavljanju novih poruka_ sta da radim?
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Trazi potvrdu administratora pri postavljanju novih poruka_ sta da radim?

Trazi potvrdu administratora pri postavljanju novih poruka_ sta da radim? 8 months, 1 week ago #1

Nedavno sam odustao od PHPbb foruma i presao na Kuneu kako bih mogao da integrisem forum u svoj Joomla sajt. Posto sam sasvim nov u ovom poslu moram da postavim ovako banalno pitanje.

Kada sam hteo da postavim kontrolno pitanje na forumu nije htelo da mi objavi jer trazi potvrdu administratora. U tom slucaju bih ja morao da dezuram non stop i klikcem potvrde kad neko postavi pitanje. Kako to da resim?
Inace koristim Joomla 1.5.14 verziju pa ne znam da li za nju postoji neka nova verzija foruma ili da ostavim ovu.

Evo kako to izgleda
www.zivetisabiljkama.com/index.php/2009-12-05-18-11-48

Unapred vam hvala
  • Radivoje
  • Fresh Boarder
Last Edit: 8 months, 1 week ago By Radivoje.

Re:Trazi potvrdu administratora pri registraciji novih clanova_ sta da radim? 8 months, 1 week ago #2

Zdravo Radivoje, dobro došao na forum.

Možeš li malo da pojasniš u čemu je problem. Naime iz naslova sam razumeo da imaš problem sa registracijom novih članova dok u samoj poruci kažeš da u forumu traži potvrdu administratora pri postavljanju poruke.

Ako je prvo u pitanju problem je u Joomli a ako je drugo onda se radi o pogrešno podešenoj Kuneni.

Pozdrav
  • @quila
  • Kunena Moderator
Kunena Login module with Avatar - also on JED :: Your feedback on the JED helps us improve Kunena.

Re:Trazi potvrdu administratora pri postavljanju novih poruka_ sta da radim? 8 months, 1 week ago #3

Da, sad vidim da sam mahimalno napisao "pri registraciji novih clanova" (taj problem sam uklonio)
Problem je zapravo ovo sto sam opisao u poruci. kada neko pokusa da postavi poruku ona ne bude odmah prihvacena nego ide na potvrdu kod administratora. Posto slabo baratam sa engleskim imam problem da to podesim da bude kako treba.
  • Radivoje
  • Fresh Boarder

Re:Trazi potvrdu administratora pri postavljanju novih poruka_ sta da radim? 8 months, 1 week ago #4

Treba da ideš u Joomla Administraciju.
Components -> Kunena Forum -> Forum Administration -> klik na "Размножавање дрвенастих врста" -> Review posts: No

Srpski
Komponente -> kunena Forum -> Administracija foruma -> klik na "Размножавање дрвенастих врста" -> Pregledaj poruke: Ne

Isto treba da ponoviš za Forum "reznice".

VAŽNO: Nemoj da koristiš šablon "default_green" za kunenu, pun je bugova i ne radi kako treba. Prebaci na "default_ex" koji će od sledeće verzije kunene postati "default" i 100% je podržan od kunene.

Pozdrav
  • @quila
  • Kunena Moderator
Kunena Login module with Avatar - also on JED :: Your feedback on the JED helps us improve Kunena.

Re:Trazi potvrdu administratora pri postavljanju novih poruka_ sta da radim? 8 months, 1 week ago #5

Hvala ti brate. ** RESENO **

Reci mi samo ono za sablon sto si predlozio.. gde to da promenim jel u Joomli ili u Kuneni? Odakle da ga skinem_?
  • Radivoje
  • Fresh Boarder

Re:Trazi potvrdu administratora pri postavljanju novih poruka_ sta da radim? 8 months, 1 week ago #6

Komponente -> Kunena Forum -> Kunena podešavanje -> Izgled -> Šablon : default_ex

Komponente -> Kunena Forum -> Kunena podešavanje -> Izgled -> Skupovi slika : default_ex

Poz.
  • @quila
  • Kunena Moderator
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.84 seconds