Welcome, Guest
Username Password: Remember me
Joomla!Day USA West | October 1-3, 2010

problem oko instalacije kunene
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: problem oko instalacije kunene

problem oko instalacije kunene 1 year, 2 months ago #1

Instalirao sam Kunenu i odmah nakon instaliranja dobio sam poruku koju vam dostavljam u attachmentu. Sta dalje da uradim da bi mi forum radio, inace u pitanju je Joomla 1.5.11. Unared hvala
Attachments:
  • Danilo
  • Fresh Boarder

Re:problem oko instalacije kunene 1 year, 2 months ago #2

Zdravo Danilo, dobro došao na forum

iz nekog razloga instalacija ti nije završena do kraja. Treba da uđeš u phpMyadmin i izbrišeš sve tabele sa nazivom jos_fb_* i da pokušaš ponovo.

Pozdrav
  • @quila
  • Kunena Moderator
Kunena Login module with Avatar - also on JED :: Your feedback on the JED helps us improve Kunena.
Last Edit: 1 year, 2 months ago By @quila.

Re:problem oko instalacije kunene 1 year, 2 months ago #3

Hvala za dobrodoščicu,

Prvenstveno zelim da Vam se zahvalim na brzom odgovoru, ali pošto sam početnik u celoj ovoj priči, a odmah u startu sam naišao na problem, molim Vas da mi date preciznije instrukcije kako da to odradim da ne bih napravio jos veći problem.Ili ako ste raspolozeni Vi da mi postavite forum na sajt raspolozen sam da Vam dam admin user i password.
  • Danilo
  • Fresh Boarder
Last Edit: 1 year, 2 months ago By Danilo.

Re:problem oko instalacije kunene 1 year, 2 months ago #4

Zdravo Danilo (možemo i na ti ako ti ne smeta)

za tu operaciju mi trebaju podaci za pristup tvom hostingu kako bi mogao da obrišem tabele u bazi podataka i podaci za admin od Joomle.

pošalji na PM.

Pozdrav
  • @quila
  • Kunena Moderator
Kunena Login module with Avatar - also on JED :: Your feedback on the JED helps us improve Kunena.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.36 seconds