Kunena

Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Bookmark and Share
Go to bottomPage: 1
TOPIC: invalid token
invalid token 9 Months, 1 Week ago  
...drugari..instalirao sam Kunena 1.0.10 na joomla Version 1.5.9...da bi sljakalo sve...aktiviran je System - Legacy....

..kako bi se moglo postovati na forumu omugucio sam registraciju na sajtu ....sve je funkcionisalo odlicno par dana.....ali odjednom prilikom pokusaja registracije dolazi do greske Invalid token
..

template je Ja edenite
sajt> www.obrenovac.rs
forum na linku>>>>www.obrenovac.rs/index.php?option=com_fireboard&Itemid=233

..pokusao sam da izguglam...i nsita...kada iskljucim System - Legacy registracija sljaka ali ne i forum...
shalarmantan
Fresh Boarder
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.

Re:invalid token 9 Months, 1 Week ago  
Zdravo shalarmantan,

kao prvo po linku koji si postavio vidi se da još uvek imaš instaliran FireBoard što ni u kom slučaju nije dobro. Moraš da deinstaliraš FB i da koristiš samo Kunenu.

Kao drugo vidim da koristiš default šablon za forum a ni to nije dobro jer postoje neki bugovi sa tim šablonom a u nekoj od sledećih verzija kunene biti će izbačen i neće biti podrške od strane DEV tima. Preporučujem ti da koristiš default_ex šablon koji za sada nema većih problema.

Što se tiče tvog problema "Invalid token", registracija na sajtu nema nikakve veze sa forumom. Za registraciju je zadužena Joomla, a forum samo koristi podatke iz Joomle.

Da li ti je možda uključen keš u modulu za registraciju?

Ako jeste probaj da očistiš keš. Idi u Alati -> Očisti keš -> Obriši (za sajt i administrator)
i Alati -> Očisti keš koji je istekao -> Očisti zastarelo

Nakon toga probaj da vidiš imaš li i dalje problema sa registracijom.

Pozdrav
@quila
Kunena Moderator
graphgraph
Kunena Login module with Avatar - also on JED :: Your feedback on the JED helps us improve Kunena.

Re:invalid token 9 Months, 1 Week ago  
Hvala....skontao sam jos pre postovanja da sam pogresio..citajuci upustvo za postovanje...onda sam i presao na Kunena...ali sam pogresan link postovao...

evo pravog..mislim ..novog linka

...probao sma par stvari..i to sto si kazao..i ovo

..nadam se da cu se snaci..hvala jos jednom...
shalarmantan
Fresh Boarder
graphgraph

Go to topPage: 1